Love to learn

Ik doe al jaren hetzelfde. Zeker. Maar zodra het routine wordt, ga ik me vervelen. Zoek ik nieuwe mogelijkheden. Maar vooral: wil ik mezelf prikkelen. Uitdagen. Nieuwe ontwikkelingen tot me nemen. Kijken wat ik ermee kan. Eerst ook ?ik?. Lekker prutsen. Ontdekken. En dan ? vaak samen met een klant ? passen we nieuwe elementen toe. Eigenlijk is geen vraag, geen ?taal?, geen toepassing te gek. Alles kan en vind ik interessant. Kan of ken ik het niet? Dan duik ik in de achtergronden en de publicaties erover. Zo blijf ik leren en hebben klanten vaak een mooie prijs voor een fraai product. Onder de streep kan ik echter wel zeggen dat PhP mijn specialiteit is.

Ik doe al jaren hetzelfde. Zeker. Maar zodra het routine wordt, ga ik me vervelen. Zoek ik nieuwe mogelijkheden. Maar vooral: wil ik mezelf prikkelen. Uitdagen. Nieuwe ontwikkelingen tot me nemen. Kijken wat ik ermee kan. Eerst ook ?ik?. Lekker prutsen. Ontdekken. En dan ? vaak samen met een klant ? passen we nieuwe elementen toe. Eigenlijk is geen vraag, geen ?taal?, geen toepassing te gek. Alles kan en vind ik interessant. Kan of ken ik het niet? Dan duik ik in de achtergronden en de publicaties erover. Zo blijf ik leren en hebben klanten vaak een mooie prijs voor een fraai product. Onder de streep kan ik echter wel zeggen dat PhP mijn specialiteit is.

Geef een antwoord